partners in het WSV

Partners in het wijksamenwerkingsverband

Huisartsenpraktijken

Binnen het WSV zijn 2 huisartsenpraktijken vertegenwoordigd met in totaal 10 huisartsen. Alle huisartsen werken nauw samen met andere disciplines voor een optimale zorg. Afspraken met de wijkverpleging en 2e lijn (zoals ziekenhuizen) lopen al jaren. Nu verschuift het accent naar de samenwerking in de wijk, bijvoorbeeld het sociaal domein en welzijn.

Meer over ons, kijk op onze websites.

GC- Merenwijk
Gezondheidscentrum Merenwijk – De beste zorg dichtbij huis (gezondheidscentrum-merenwijk.nl)

’t Joppe 
https://huisartsenpraktijk-tjoppe.nl/

Fysiotherapie

Pijnklachten beperken bewegingsvrijheid; in het dagelijks leven thuis, op werk en met bewegen/sporten. Blijf niet lopen met klachten, maar kom tijdig langs bij de fysiotherapie. Door goede samenwerking van alle (gespecialiseerde) fysiotherapeuten krijg je snel inzicht in wat u hebt, wat u van ons kan verwachten en wat  u zelf kan doen om snel weer pijn vrij te functioneren.

Er zijn korte lijnen in de wijk met onder andere de huisartsen, apothekers en diëtisten. Binnen diverse netwerken werken we ook nauw samen met verwijzers en specialisten in ziekenhuizen.

Klik op onderstaande links om meer te lezen over de twee fysiotherapiepraktijken

GC- Merenwijk Fysiotherapie – Gezondheidscentrum Merenwijk (gezondheidscentrum-merenwijk.nl)

Zwanenzijde Home – Fysiotherapiepraktijk Zwanenzijde

Apotheek

Onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke begeleiding. Deskundigheid centraal en we besteden veel aandacht aan de correcte afhandeling van recepten.

Naast receptgeneesmiddelen beschikt de apotheek over een breed assortiment aan zorgproducten en diensten. Zo stimuleren we klanten goed voor zichzelf te zorgen en ondersteunen we hen daarbij. De klant staat altijd centraal; persoonlijke aandacht voor de mens is voor ons dan ook het allerbelangrijkste. We zien u graag op een van onze locaties.

Tot hulp der menschheid
Apotheek tot Hulp der Menschheid | apotheken merenwijk (serviceapotheek.nl)

’t Joppe
Apotheek ’t Joppe | apotheken merenwijk (serviceapotheek.nl)